Review

 

review via de site 

⭐⭐⭐⭐

Bericht Heerlijke plek met een prachtig uitzicht. Ideaal dat we een picknicktafel konden gebruiken. En je mag een kampvuurtje stoken bij je tent! Perfecte plek voor een weekend rust 

review via de site

⭐️⭐️⭐️⭐️

 Heerlijke plek met een prachtig uitzicht. Ideaal dat we een picknicktafel konden gebruiken. En je mag een kampvuurtje stoken bij je tent! Perfecte plek voor een weekend rust


review via de site 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat een rust en wat een ruimte! Zowel op de camping als het uitzicht! Je ervaart echt de vrijheid van 'wild' kamperen! Je eigen plek uitzoeken, rondscharrelende kippen en complete rust! Voorzieningen zijn er meer dan voldoende, schoon en ruim sanitair, zowel binnen als buiten speelmogelijkheden voor 'groot' en klein! In de omgeving van de camping zijn veel fietsroutes en culturele bezienswaardigheden. Ook watersporten behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Deze camping is daarvoor een mooie uitvalsbasis!
Kortom, kamperen zoals kamperen bedoeld is!! We komen zeker nog een keer terug!!! 

Review via campspace 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Wat een rust & stilte op deze mooi gelegen camping, midden in Friesland! De camping is gelegen achter/naast een boerderij met kippen en pony's. Het uitzicht is ongekend mooi en ver. Ruime plek voor je tent, je kan staan waar je wil. Schoon sanitair en ook een ruimte waar je binnen kan spelen (voor de kids) en waar een koelkast staat waar je gebruik van kan maken.

Voor de kinderen staat er o.a. een trampoline en een schommel.

Het contact met de eigenaren verliep erg soepel en informeel. We werden warm ontvangen en we konden van alles vragen. Ze zijn erg toegankelijk en geïnteresseerd.
 
- 's Avonds een gezellig vuurtje maken in de vuurschaal (vergeet de marshmallows niet)
- Genieten van de zonsondergangen
- Fietsen of wandelen over de Slachtedyk
- Pony's knuffelen op de camping