camping de achte

Welkom bij Camping De Achte in Wommels!


Onze camping, hoewel eenvoudig van opzet, voorziet in al uw basisbehoeften en meer. Onze nette wc-douchejes zorgen ervoor dat u kunt genieten van een comfortabel verblijf, terwijl onze gezellige binnenruimte een perfecte plek biedt om te ontspannen en te genieten van quality time met uw gezin. Terwijl de kinderen zich vermaken in onze speelruimte, compleet met speelgoed en spelletjes, kunt u genieten van een goed boek of gewoon ontspannen met een kopje koffie.

Buiten is er nog meer te ontdekken en te beleven. Laat de kinderen zich uitleven op onze schommels, in de zandbak of op de trampoline, terwijl ze nieuwe vriendjes maken en avonturen beleven. Onze collectie skelters en traptractors biedt eindeloos plezier voor jonge avonturiers die graag de omgeving verkennen.

En laten we vooral onze geliefde dieren niet vergeten! Op onze camping vindt u twee vriendelijke pony's, speelse poezen, vrolijke kippen en nog veel meer. Een geweldige kans voor kinderen om kennis te maken met het boerenleven en te genieten van het gezelschap van onze dierenvrienden.

Kortom, Camping De Achte biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie. Kom en ervaar de rust, de ruimte en de natuurlijke schoonheid die onze camping te bieden heeft. Wij heten u van harte welkom voor een heerlijk verblijf bij ons in Wommels!

Tot ziens op Camping De Achte!hier invullen...